De stijlloze kunst van Goossen Van der Weyden - Ilsink, Matthijs (Zot van Dimpna. Acht panelen vol passie, lef en rebellie, 2020)
Bespreekt onder andere het verdwenen hoofdaltaar van Tongerlo door Goossen Van der Weyden