Hymns in the Tsgrooten Antiphoner - Long, Sarah Ann (Premonstratenzer gregoriaans in de Nederlanden: Liturgische handschriften (13de-16de eeuw), 2011)
63p. geen ISBN Besteladres: Herman Janssens, Abdij 1, B-3271 Averbode, h.janssens@abdijaverbode.be