De uitbating van de kloosterhof Sterksel door de abdij van Averbode van de veertiende tot de zeventiende eeuw - Dekkers, Peter .J.V. (Noordbrabants Historisch Jaarboek, 1998)
Met een 'Ten geleide' door A.J.A. Bijsterveld en K.A.H.W. Leenders op p. 8-12