Norbertus (non?) eucharisticus. Beschouwingen over Norbertus van Gennep als eucharistisch heilige - Caspers, Charles M.A. (Omgang met norbertijner heiligen. Achtergronden en vormgeving van de heiligenverering in de orde van Prémontré, 1998)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode (B)