Schoonhoven - Schoute, C.R. (Kadastrale Atlas Zuid-Holland 1832, 1994)
Als eerste deel in een reeks kadasteratlassen waarin alle gemeenten van Zuid-Holland zullen worden opgenomen verscheen een uitgave van de kadasterkaarten van 1832 betreffende de gemeente Schoonhoven. De atlas bestaat uit vier uitklapbare kaarten, een lijst van percelen en eigenaren in 1832 en een inleiding over de historische en geografische ontwikkeling van Schoonhoven