Staalkaart van het molenpatrimonium van Norbertijnen en Norbertinessen in België en Nederland - Verpaalen, John (Abdijmolens. Natuurkracht ten dienste van norbertijnen en norbertinessen, 2019)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode, h.janssens@abdijaverbode.be