Notities bij de kunstwerken in de Sint-Pieter-en-Guidokerk en het begijnhof van Anderlecht - Bergmans, Anna; Fransen, Bart; Geybels, Hans; Ghislain, Jean-Claude; Hans-Collas, Ilona; Kusters, Liesbet; Leroy, Frédéric; Leys, Kathleen; Nys, Wim; Van den Wijngaert, Carola; Van Grunderbeek, Marie-Claude (Sint-Guido van Anderlecht. Eeuwen van volksdevotie, 2013)
Te verkrijgen bij het Archief en Museum voor het Vlaams Leven te Brussel, Arduinkaai 28, 1000 Brussel, http://www.amvb.be/

Getijdenboek voor elke dag van de week - Verroken, Erik; Hans-Collas, Ilona (Vlaamse Miniaturen. 1404-1482, 2011)
Handschrift vermoedelijk vervaardigd in opdracht een priorin of zuster van het Ouderaards gasthuis