Archeologisch onderzoek in de Sint-Martinuskerk te Aalst (O.-Vl.) - Klinkenborg, Sigrid; De Maeyer, Wouter (Archaeologia mediaevalis, 2020)

Het archeologisch onderzoek van de Sint-Martinuskerk te Moorsel (Aalst, O.-Vl.) - Klinkenborg, Sigrid; Dekempeneer, Jolan; Cherretté, Bart (Archeologia Mediaevalis, 2018)

De Zwarte Zusters van Aalst - Klinkenborg, Sigrid (Ex Situ, 2017)

Een legende ontrafeld? Een archeologische kijk op de ontwikkeling van de dorpskern van Moorsel - De Maeyer, Wouter; Klinkenborg, Sigrid; Cherretté, Bart (Een maagd belaagd. 1300 jaar Heilige Gudula in 20 cultuurhistorische bijdragen, 2012)

Het archeologisch onderzoek op de Hopmarkt te Aalst (Oost-Vlaanderen) - De Maeyer, Wouter; Van Cauwenbergh, Stijn; Klinkenborg, Sigrid; Taelman, Evelien; Cherretté, Bart (Archaeologia mediaevalis, 2012)
Karmelietenklooster Aalst

Archeologisch onderzoek te Oudenaarde-De Ham: het Apostolinnenklooster en het Walleken (O.-Vl.) - Klinkenborg, Sigrid; Pede, Ruben (Archaeologia mediaevalis, 2009)
Vanaf minstens 15de eeuw site van het refuge van de armeklarenklooster van Petegem