Hadewijch: Lieder. Originaltext, Kommentar, Übersetzung und Melodien - Fraeters, Veerle; Willaert, Frank (De Gruyter, 2016)
Als e-book: 978-3-05-009351-2
Keywords: Tekstuitgave; Vertaling

Hadewijch. Liederen. Verzameld Werk. I - Willaert, Frank; Fraeters, Veerle (Historische Uitgeverij, 2009)
Keywords: Tekstuitgave